Férfi pénztárca

Válaszd a stílusodhoz és szokásaidhoz illő férfi pénztárca modellt

A férfi bőr pénztárca vásárlásnál talán a legfontosabb szempont a használó egyénisége, a biztonságos használat lehetősége és a minőségi funkciók, amelyeket célszerű figyelembe venni a valódi bőr tárca kiválasztásakor.

  • Sportosan öltözködsz?

Amennyiben valaki szereti a természetközeli életmódot és a szabadidő sportokat, natúr kikészítésű, minőségi bőr alapanyagból készült terméket ajánlunk számára. A GreenDeed pénztárca család számtalan modelljének fedelére hobbi sportokat megjelenítő, egyedi és részletgazdag grafika került benyomásra. Ezek a modellek rendkívül népszerűek a hobbi sportokat kedvelő férfi vásárlóink között. Természetesen tartunk olyan kollekciót is ebből a márkacsaládból ahol a modellek fedelének jobb alsó sarkába csak a közismert, elegáns márkalogó került benyomásra.

  • Leginkább öltönyt hordasz?

Ha minden nap öltönyt viselsz, egy elegáns kinézetű, kicsit fényes felületű minőségi marhabőrből készült, magasabb árkategóriájú fekete vagy barna színű prémium férfi pénztárca terméket tudunk ajánlani. Nagyon fontos, hogy praktikus modellt vásároljunk, ami a mindennapokban kényelmesen használható.

  • Szeretem a farzsebben hordani a tárcámat!

A férfi vásárlók egy része nem tartja fontosnak a külső átkapcsoló nyelvet, vagy például a pénztárca a nadrágjuk farzsebében lapul. Így az ilyen típusú modellek  használata kényelmesebb számukra. Ezen vásárlók igényének kielégítésére nagy választékban tartunk külső átkapcsolófül nélküli, keskenyebb modelleket. Ennél a típusnál is van igény laposabb pénztárca használatára. Ezért tartunk olyan minőségi férfi bőr pénztárca terméket, amelyben csak egy darab papírpénztartó rekesz, öt-hat darab kártyatartó hely található aprópénztartó nélkül.

  • Melyik férfi bőr pénztárca az igazán biztonságos?

A pénztárca használók többsége a hagyományos elrendezésű, úgynevezett "fekvő" típusú modellt favorizálja. Ebből a fajtából is a biztonságos kialakítása miatt szeretik használni vevőink a "pénztárca külső átkapcsolóval" rendelkezőt. Ez az átkapcsoló fül patenttal záródik és nagy mértékben megnöveli a tárcánkban tárolt irataink, kártyáink és készpénzünk biztonságát.

  • Pénztárcáink RFID védelme

Az utóbbi időben egyre több minőségi férfi bőr pénztárca modellt gyártunk, melyeknél a fedél és a bélés közé biztonsági fém fólia van beépítve. Ez a biztonsági fólia megakadályozza a tárcánkban tárolt bankkártyáinkon és egyéb fontos iratainkon levő információk eltulajdonítását. Ez egy nagyon fontos funkció mellyel számos nálunk vásárolható pénztárca rendelkezik. A bankkártyáink számla információit eltulajdonítva az adathalászok akár nagyon sok pénzt is lehívhatnak bankszámlánkról. Ezt akadályozza meg a pénztárcák RFID védelme. Válassza a nálunk kapható, kiemelkedő minőségű, valódi bőr pénztárca modelleket akár saját részre akár ajándékba. Számos modellhez tartozik különleges, igényes kialakítású rendkívül elegáns díszdoboz is, mely nagyban megkönnyíti az ajándékozást, valamint a benne található férfi pénztárca modellt is óvja a különféle külső behatásoktól.

Termékek: 201 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése