Kamionos pénztárca

Kamionos pénztárca a GreenDeed vintage bőr pénztárca kínálatából

Vintage hatású, natúr barna színű valódi bőr felhasználásával gyártott kamionos pénztárca főként férfi vásárlóink számára egyedi mintával tervezett modellek.

A kamionos foglalkozás, szinte inkább már életstílusnak nevezhető mint egyszerűen csak munkának, ezért nem volt kérdés hogy egyedi mintával díszített pénztárca kollekciónkba is bekerül ez a témakör. A mintákat tekintve választható a hazánkban is használatban lévő és ezért is népszerűbb európai stílusú tehergépkocsit ábrázoló tárca valamint az inkább Amerikában illetve Ausztráliában használatos, úgynevezett "csőrös" kamiont ábrázoló modell. Természetesen ez utóbbi modellek is sokak szívét megdobogtatják, akár a filmekből, vagy a gyerekkorból származó játékoktól kapott kedves emlékek miatt is. Akinek ez a foglalkozása, az életstílusa, azok számára egészen biztos, hogy kedves használati tárgy lehet egy ilyen minőségi valódi bőr pénztárca. Ezért is illetve a hozzá stílusban passzoló díszdoboznak köszönhetően is, igazán kedves ajándék lehet kamionsofőrök, illetve a kamionok és különböző tehergépkocsik szerelmesei számára.

Díszdoboza a pénztárca vintage stílusával összhangban csodás ajándékozási lehetőséget biztosít.

További csomagolást nem igényel, hiszen egy erős, masszív és igényes küllemű díszdobozról van szó, mely natúr barna színben készül, így hangsúlyozza a bőr pénztárca természetes jellegét. Szerezzen vele örömet Ön is, ajándékozzon strapabíró, minőségi bőr pénztárca modellt, mely sokáig megtartja eredeti minőségét és szívhez szóló megjelenésével kedvelt használati tárgy lehet. Tulajdonosa egész biztos, hogy büszkén fogja használni ezt a kiváló termékünket.

Amennyiben szeretné a GreenDeed márka további, minőségi pénztárca modelljeit is megtekinteni, akkor az alábbi linkre kattintva megteheti. Biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz a választott termékkel. Amennyiben ez mégsem így lenne, akár a vásárlás után is jelezheti azt nekünk, hiszen egyedülálló módon gyártói garanciával biztosítjuk termékeinket.

GreenDeed férfi pénztárca modellek

Kiváló minőségű GreenDeed márkás női termékeinket pedig ezen az oldalon tekintheti meg.

Ügyfélszolgálatunk mindenben készséggel áll vásárlóink rendelkezésére. Ügyfélszolgálatunk elérhetőségeit a lenti linkre kattintva tekintheti meg.
Keressen minket bizalommal munkanapokon 8:00-tól 16:00-ig.

Elérhetőségeink.

 

Termékek: 6 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése