Autós pénztárca

Autós pénztárca stílusos díszdobozban!

Kedvelt választás a minőségi, mintával is díszített férfi pénztárca kollekciónkban az autós pénztárca, mely a barna színű natúr hatású külsőhöz illő díszdobozban rendelhető.

Férfi vásárlóink körében igazán népszerű termékünk az autós pénztárca és gyakran a hölgyek is választják, akár ajándékba, de előfordul, hogy saját részre is. Ráadásul a kínálat olyan népszerű autómodellek benyomásával készül, mint a retró lada és trabant, a forma-1-es versenyautó, a rally versenyautó, sport autó, az off-road terepjáró vagy akár az amerikai izomautó. Pénztárca kínálatunkat böngészve így egész biztos, hogy minden autó kedvelő megtalálja a számára legkedvesebb modellt. Külsőre a csodás motívumokon kívül, minden itt található bőr pénztárca modellünkre jellemző a natúr barna külső mely a tárca használatával elnyeri sötétebb tónusú barna színét.
Választhatók külső átkapcsolóval és anélkül is ezen modelljeink. Az átkapcsoló nélküli modellek még kényelmesebb használatot biztosítanak, hiszen tárolása kisebb helyen is könnyebb, valamint gyorsabban kinyithatók. Ezzel szemben az átkapcsoló fokozott biztonságot eredményez a minőségi férfi pénztárca használatakor. Belső funkcióik pedig a praktikusság jegyében jól átláthatók és kényelmesen, gyorsan használhatók szintén remek anyaghasználat mellett, mely a kártyatartó rekeszeket és a különböző fém kellékeket jellemzi. Varrása szintén kiváló, ennek köszönhetően tartós és strapabíró termék.

Kedves és személyre szóló ajándék az autós pénztárca.

Annál is inkább, hiszen díszdobozban kerül vásárlóinkhoz ez az igényes kialakítású, valódi bőr pénztárca. A termék minőségéhez mérten a díszdoboz is hasonlóan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, így egész nyugodtan átadható abban az ünnepelt részére. Mindenképpen kedves ajándék egy egyedi és minőségi tárca, mely jó szolgálatot tesz a mindennapok során és használóját egy általa kedvelt témakörre emlékezteti.

Ha szeretné még a vásárlás előtt tüzetesebben megismerni az egyes női valamint férfi minőségi bőr pénztárca modelleket, akkor semmiképp ne hagyja ki YouTube csatornánkat, ahol egyre bővülő számban tekintheti meg ismertetőinket. A legújabb tartalmakról értesítést is kaphat amennyiben aktiválja a kis harang ikont a feliratkozást követően. Szeretnénk figyelmébe ajánlani weboldalunk blogbejegyzéseit is, ahol számos informatív cikk várja az érdeklődőket különböző pénztárcával és további termékeinkkel kapcsolatos témakörökben.

Termékek: 46 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése