Kártyatartó

Igazán hasznos és praktikus kiegészítője lehet egy minőségi bőr kártyatartó!

Webáruházunkban számos ilyen minőségi, praktikus és elegáns eszközt talál, amennyiben megtekinti bőr kártyatartó kínálatunkat, melyben női és férfi modellt is talál.

Akár pénztárca mellé azt kiegészítendő, vagy akár helyette is kiváló választás lehet egy minőségi bőr kártyatartó:

Amennyiben pénztárcát is használ, de számos kártyája számára már nem rendelkezik elegendő tárolási lehetőséggel, akkor válasszon akár meglévő tárcája stílusához illeszkedő elegáns, vagy sportosabb kártyatartó modellt, hiszen a webáruházunk kínálatában mindkét irányvonal szerint talál nagyszerű termékeket.
Szinte minden népszerű, márka kínálatában található kártyatartó is, így többek között választhat a Corvo Bianco, a Giultieri, a Nicole vagy a La Scala termékcsaládtól is.

Számos modell kapható külső átkapcsolóval, így a biztonságról sem kell lemondania, kis méretének köszönhetően pedig továbbra is kényelmesen elfér akár nadrágja zsebében is. Egészen praktikus tervezés után kerülnek legyártásra modelljeink, így sokoldalú belsővel igyekszik kiszolgálni minden olyan igényt melyet vásrlóink egy kártyatartó használatától elvárhatnak.

Ajándékként is kitűnő választás lehet akár pénztárca mellé is!

Nagyon szép, komplett ajándékcsomaggal ajándékozhatja meg szeretteit, hiszen stílusukban is összeillő termékeket választva egy pénztárca és egy kártyatartó nagyszerű páros lehetnek. Emellett pedig van olyan modell, amely a pénztárcákhoz hasonlóan díszdobozos csomagolásban érkezik megrendelőjéhez. Ezen díszdobozok tervezése mögött is mi állunk, így pontosan olyan dizájnnal tervezzük meg ezen dobozokat, amelyek a termékhez tökéletesen illeszkednek.

Ezen termékeinket főleg azon felhasználók számára ajánljuk, akik leginkább a kényelmet és funkcionalitást tartják fontosnak, illetve számos kártyával (bankkártya, névjegykártya, vásárlói kártya, beléptető kártya, stb...) rendelkeznek.

Kiváló minőségét garantáljuk vásárlóink számára!

A kiváló minőségű valódi bőr, az igényes varrás és a precíziós gyártás lehetővé teszi a termék tartós, hosszú távú használatát.

Nagyra értékeljük, hogy az általunk forgalmazott terméket választja kínálatunkból.
Számunkra legfontosabb prioritás vásárlóink elégedettsége. Reméljük, hogy élvezni fogja a webáruházunkból vásárolt kártyatartó vagy bármely más bőrdíszműves termékünk használatát.
Amennyiben azonban valamilyen okból elégedetlen, bátran forduljon hozzánk, teljes pénzvisszatérítést, ingyenes cserét, az elromlott termék ingyenes javítását tudjuk ajánlani.

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll vásárlóink rendelkezésére!

Termékek: 21 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése