Női keretes pénztárca

Keretes pénztárca, az egyik legnépszerűbb praktikus női pénztárca típus

Márkás női pénztárca kínálatunk minőségi és igazán praktikus darabjai a keretes pénztárca modellek, melyeket valódi bőr alapanyagból gyártottunk.

Elegáns és egyben praktikus megoldás a női pénztárca modelleknél alkalmazott nikkel vagy sárga antik színű fém keret. Minőségi anyagból készül a tartós és biztonságos használat érdekében, mely az aprópénz megfelelő tárolására szolgál.
Mivel folyamatos igénybevételnek van kitéve a valódi bőr pénztárca ezen része, így mindenképpen szükséges a lehető legjobb minőségű anyagok megfelelő használata, hogy a tartós használat során se törjön el, vagy kopjon meg a tárca ezen része. 

Amennyiben mégsem lenne elégedett a választott pénztárca minőségével, akkor a termékeinkre biztosított garancia lehetővé teszi annak javítását, illetve ha szükséges, akkor a cseréjét is. Mivel azonban számunkra elsődleges cél vásárlóink teljes mértékű elégedettsége, így erre nagyon ritkán van szükség.
Ismerje meg Ön is ezen prémium minőségi pénztárca termékeink kiváló tulajdonságait!

Kínálatunkban két fajta keretes pénztárca modell található: 

  • A fém keret a pénztárca belsejében található.
  • A fém keret jól látható módon kívülről zárja a pénztárcát.

A szolidabb La Scala márkás pénztárca modellek mellett megtalálja keretes női tárcáink között a Nicole divatos croco mintázatú, fényes exkluzív bőr termékeit is. Utóbbi lakkozott valódi marhabőrből készített keretes női pénztárca modellek igazán keresett termékek a hölgyek körében, hiszen a megfelelő ruházathoz választva gyönyörű kiegészítőként is funkcionálhatnak. Míg a szolidabb, puha nappa marhabőr anyagból gyártott modellek, akár mindennapos használatra is nagyszerűen megfelelnek.

Méretben is vannak eltérő modellek, de többségében nagyobb méretű pénztárcák található keretes női pénztárca kínálatunkban, igazán praktikus és sokoldalú kialakítással.

Válassza párja, szerettei számára ezt az igazán nőies keretes pénztárca típust!

Számos pénztárca rendelkezik díszdobozos ajándékcsomagolással, így ha Ön ezen termékeinket választja, akkor az ajándékcsomagolás is megoldott, hiszen nagyon szép és igényes, márkajelzéssel és a pénztárca stílusához tervezett dobozban küldjük.
Hogy pontosan mely termékünk található díszdobozban, arról a pénztárca leírásában tájékozódhat.

 

Termékek: 8 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése