Horgász pénztárca

GreenDeed horgász pénztárca termékcsalád

Horgász pénztárca kollekciónk a GreenDeed termékcsaládunk natúr barna, mintás fedelű, minőségi valódi bőr férfi pénztárca modelljei közé tartoznak.

Ezekre a pénztárcákra is, mint a termékcsalád többi modelljére is jellemző a letisztult, naturális külső divatos benyomatokkal. Rusztikus kikészítésű, valódi marhabőrből készültek, fontos szempont volt a tervezésnél, hogy pénztárcáink divatosak és egyben időt állóak legyenek.

Horgász pénztárcáink

A horgászat, általában a férfiak közkedvelt hobbija, ezért készítettünk elsősorban férfi pénztárcákat. A modellek több különböző felülettel rendelkeznek, a horgászok kedvenc „zsákmányainak” mintázatával.
Az alábbi motívummal ellátott termékek közül választhatnak:

harcsa ponty süllő csuka

Így minden horgászat kedvelő megtalálhatja a számára megfelelő pénztárcát. A külső design-on kívül a modellek különböző belső elrendezéssel készültek, valamint megtalálható külső átkapcsoló fül nélküli, vagy átkapcsolóval ellátott modell.

Nem csak pénztárca készült!

Horgász mintázattal nem csak pénztárcákat gyártunk, hanem irattartó modelleket is. Ezekben a termékekben több irattartó és kártyatartó rekesz került kialakításra, így minden iratunk, kártyánk egy helyen lehet, például: horgászengedély.

Horgász pénztárca RFID védelemmel

Legtöbb vásárlónk számára pénztárcaválasztásnál első számú szempont a biztonság. Manapság nem csak a „megszokott” zsebtolvajoktól kell tartanunk. A technológia fejlődésével a digitális lopás gyakorisága is megnövekedett. Ezért terveztünk olyan pénztárcákat horgász mintázattal is, amelyek RFID védelemmel vannak ellátva. RFID (Radio Frequency IDentification) védő fólia lett a pénztárca bélésébe belevarrva, így PayPass-os bankkártyáink és személyi igazolványunk biztonságban van, amíg ebben a pénztárcában tároljuk.

Remek ajándékötlet

Termékeinket a pénztárcához tökéletesen illő díszdobozba csomagolva szállítjuk kedves vásárlóinknak, így termékeink kiválóak ajándékozásra is. Remek ajándékötlet, olyan ismerősünk, szerettünk számára akiknek a legfőbb kikapcsolódás a horgászat.

Számos más témában talál webshopunkban egyedi mintás valódi bőr pénztárca modellt, így ha más hobbi, vagy kedvenc témakör alapján választana terméket, akkor erre számos lehetőséget talál.

Webáruházunk további GreenDeed márkás férfi modelljeit az alábbi linken találja. Erre a márkacsaládra jellemző a tartósság, az egyedi megjelenés és a rendkívül praktikus belső.

GreenDeed férfi pénztárca modellek

 

 

Termékek: 54 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése