Sas mintás pénztárca

Sas mintás pénztárca kollekció vagány, valódi bőr tárcák férfiaknak

Valódi bőr anyagból készült egyedi sas mintás pénztárca felületén minőségi bőrbenyomással barna színben és hozzá illő, stílusos díszdobozban vásárolható meg webshopunkból.

Igazán vagány és egyedi mintával gazdagítottuk minőségi GreenDeed márkás, motívumos pénztárca kínálatunkat, így egyre nagyobb és folyamatosan bővülő választékból tudunk valódi bőr modelleket kínálni vásárlóink számára. Az itt található natúr stílusú, világosabb természetes barna tárcák rendlkeznek külső átkapcsolóval is illetve van olyan modell mely a maximális kényelem jegyében nélkülözi ezt a funkciót.  Igazán igényes és részletes bőrbenyomással került a barna pénztárca felületére ez a nagyon szép vadászó sas motívum. Bárki számára kiváló választás, aki szereti az igényességet, közel áll hozzá a természet, vagy egyszerűen csak egy igazán egyedi pénztárcát szeretne használni hosszútávon.

Kiemelkedő minőségben gyártott GreenDeed márkás, valódi bőr pénztárca.

Vásárlóink többsége már jól ismerheti a GreenDeed márka kiemelkedő minőségét. Ezen minőségi női és férfi pénztárca modellek az elegancia valamint a természetesség jegyében kerülnek gyártásra, így mindenki megtalálhatja bennük a számítását, hiszen a sportosság mellett nagy szerepet kapott a divatos és elegáns megjelenés is a márkacsalád termékeinek tervezésekor.

Egyedi, mintás kollekciónk inkább a természetességet tükrözi, rendkívül strapabíró natúr bőr külsővel tartós használatra hívatott felső kategóriás pénztárca modellek, melyek ráadásként díszdobozban kerülnek forgalomba. Ezáltal ajándékozásra is tökéletesen megfelelnek, illetve a pénztárcát is óvják bizonyos mértékben.

Amennyiben éppen ajándékot keres, akkor a legjobb helyen jár, hiszen motívumos pénztárca kínálatunkban egész biztosan talál az ünnepelt személyiségéhez tökéletesen illő tematikával rendelekző pénztárca modellt. A teljesség igénye nélkül megtalálható, horgász, vadász, kutyás, autós, focis témájú, igényes pénztárca kínálat. A díszdobozok a mintás pénztárcák stílusához illeszkedő, natúr barna, erős papírdobozba csomagoljuk, melyeken belül további, márkajelzéssel ellátott kendőben található maga a modell.

Amennyiben saját részre vagy ajándékba egy eredeti minőségét sokáig megtartó bőr pénztárca terméket keres, akkor válassza az általunk gyártott minőségi modelleket. Egész biztosan elégedett lesz velük.

Termékek: 9 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése