Focis pénztárca

Pénztárca kínálatunk foci mintás, természetes barna külsővel

Egyik legkeresettebb egyedi férfi pénztárca modellünk a GreenDeed természetes natúr barna külsővel gyártott foci mintás valódi bőr kollekciónk termékei.

A labdarúgást hazánkban valószínűleg senki számára nem kell bemutatni, hiszen valószínűleg a legnépszerűbb és legnézettebb csapatsportról van szó. Így nem is volt kérdés, hogy egyedi férfi pénztárca kollekciónkhoz is terveznünk kell foci mintás fedéllel rendlkező modelleket. A GreenDeed márkacsaládtól már megszokhatták vásárlóink, hogy az elegáns modellek mellett megtalálhatók a kínálatban egyedi, részletgazdag bőrbenyomással díszített pénztárca és irattartó termékek is. A minőség pedig minden modellünk esetében a mai bőr pénztárca gyártásban elérhető legjobb. Erről a folyamatosan fejlődő gyártási technológia, a válogatott alapanyag és a hozzáértő, rutinos gyártás gondoskodik.

A sport népszerűségét a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) felmérése is bizonyítja, miszerint a futballt a világ több mint 200 országában 240 milliónál többen játsszák rendszeresen. Ezen pénztárca modellek, natúr barna felületére a rúgás előtti pillanatban ábrázolt focista alakja került. Ezen tárcák felülete a használat során egyre sötétebb lesz és végül egy nagyon szép a valódi bőrre jellemze sötétbarna árnyalatot vesz fel. A FOCI1021/T valamint a FOCI9641/T cikkszámú modelljeink külső átkapcsoló pánttal is elláttuk, hogy értékeit még nagyobb biztonságban tudhassa. A külső átkapcsoló nélküli tárcáinkat inkább a gyorsabb használatot,  illetve a vékonyabb pénztárca modelleket kedvelő vásárlóink számára szoktuk ajánlani.

Ajándékba is remek választás hiszen egyedi külseje mellett a stílusos és igényes díszdoboz is ezen célt szolgálja. Ezeket az egyedi dizájnnal rendelkező díszdobozokat a termék és a bőr jellegéhez igazodó formai elemek felhasználásával készítjük el.

Webshopunknak saját YouTube csatornája is van, ahol a legújabb modellekről találhat bemutató videókat az érdeklődő, így termékeink funkcióit még a vásárlás előtt megtekintheti. Remélhetőleg ezáltal minden vásárlónk a számára legmegfelelőbb pénztárcát tudja kiválasztani, akár saját magának, akár szerettei részére.

Amennyiben további segítséget is igénybe venne, egész nyugodtan keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel segítenek. Keressen minket bizalommal munkanapokon 8:00-tól 16:00-ig. Elérhetőségeinket ide kattintva találja.

Termékek: 4 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése