RFID pénztárca

Miért is érdemes RFID pénztárca modellt választani ?

Magyarországon is számos kiváló márkás, minőségi RFID pénztárca kapható már, melynek használata rendkívül biztonságos, szemben a klasszikus, hagyományosabb kialakítású bőr modellekkel.

A digitális csalások és lopások lassan terjedőben vannak Magyarországon is. Az RFID (Radio Frequency IDentification) egy rádió frekvenciás technológia, amelyet adatok tárolásához és továbbításához használnak, mint például a PayPass bankkártyák esetében is. Gyorsaság és adattárolás szempontjából egy nagyon hasznos technológia. Több veszélyforrást is rejt magában, mint a régebbi fajta bankkártyák, személyi azonosságot igazoló kártyák.

Sajnos a mai világban egyre inkább elterjedt az úgynevezett "skimming" vagyis digitális adatlopás, így egyre fontosabbá válik hitelkártyája és adatai megbízható védelme.

A skimming technológia segítségével sajnos a kártyaadatok illegális módon történő lemásolása is lehetséges.
Webshopunk RFID védelemmel ellátott pénztárca modelljei megvédik az ilyen illegális technológiát használókkal szemben olyan módon, hogy RFID-blokkoló anyagot teszünk a pénztárca külső és belső rétegei közé.

Miért biztonságosabb a minőségi RFID pénztárca, mint egy átlagos pénztárca?

Webshopunkban már kaphatóak az RFID védelemmel ellátott pénztárcák. Ezeket olyan vásárlóinknak készítettük el, akik leginkább bankkártyával szoktak fizetni, esetleg a megtakarításaikat a bankkártyáikon tárolják és a PayPass típusú kártyát részesítik előnyben. Az RFID pénztárcában egy adatvédő fólia került kialakításra, amelyen keresztül a digitális tolvajok eszközeinek rádióhullámai nem tudnak áthatolni. Így amíg az iratainkat a pénztárcán belül tároljuk, teljes biztonságban vannak.

Több termékcsaládunk modelljei között is szerepel a biztonságos RFID férfi pénztárca. Így választhat a Corvo Bianco, La Scala, GreenDeed márkás termékcsaládunk pénztárca termékei közül. Továbbá RFID pénztárcáink között van átkapcsoló nélküli és átkapcsolóval zárható modellek is. Ezért minden vásárló megtalálhatja a számára legpraktikusabb és legbiztonságosabb RFID pénztárca modellt.

A biztonságos pénztárca kiváló ajándék is lehet!

Egyedi tervezésű, a pénztárca családra jellemző design-nal ellátott díszdobozban kerülnek szállításra. Kiváló meglepetés lehet szeretteink számára karácsonyra, szülinapra, névnapra vagy egyéb más jeles alkalomra.

Válassza az RFID pénztárca modelleket saját részre és szeretteinek, hiszen ez a jövő technológiája és nagyban segíti a biztonságos pénztárca használatot.

 

 

Termékek: 13 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése