Biciklis pénztárca

Biciklis pénztárca - Válasszon Ön is egyedi és minőségi GreenDeed kollekciónkból!

A GreenDeed márkacsalád újabb egyedi terméke ez a biciklis pénztárca, mintával díszített natúr barna színű bőr külsővel, mely a maximális biztonság érdekében RFID védelmet is tartalmaz.

A márkacsalád igényes, rendkívül részletgazdag mintával díszített pénztárca kollekcióját ezúttal a népszerű kerékpársporthoz kapcsolódó biciklis mintával terveztük és gyártottuk le. Ezen tárcák között található külső átkapcsolós és anélkül kivitelezett modell is. Ezen biztonsági funkció mellett azonban a fő védelmi vonalat a pénztárca belsejében elhelyezett RFID védőfolia jelenti, mely hatékony védelmet nyújt az adatlopás ellen.

Miről szól az RFID védelem?

Az egyre fejlődő elektronikus adattovábbítási megoldásokkal párhuzamosan, sajnos egyre gyakoribb és egyre nagyobb fenyegetést jelent az ezt kihasználó illegális adatlopási, úgynevezett skimming technológia. Ennek révén a tolvajok egy leolvasóval könnyen megszerezhetik a bankkártyák információit, sőt további személyes információk is begyűjthetők az azokat tároló okmányainkról. Ezzel könnyen visszaélhetnek a tolvajok, így ennek megakadályozása érdekében minőségi bőr pénztárca termékeink belsejébe RFID-blokkoló anyagot helyezünk el, így lehetetlenné téve a belsejében tárolt kártyáink információinak illegális lemásolását. Mivel a technológia fejlődése megállíthatatlan, így sajnos várható ezen adatlopási módszer elterjedése, így mi mindenképpen ajánljuk vásárlóink számára, hogy RFID védelemmel rendelkező pénztárca modellt használjanak.

Válassza Ön is a biztonságot, használja az RFID védelemmel ellátott pénztárcákat. Tekintse meg Ön is webáruházunk teljes RFID pénztárca palettáját, erre a linkre kattintva.

Ahogy azt már a GreenDeed mintával díszített pénztárca kollekciójától megszokhatták, minden egyes ilyen termékünk a márka stílusát tükröző, igényes díszdobozban kerül vásárlóinkhoz. Ezzel a kis extrával az a célunk, hogy ezen termékeink ajándékozását is megkönnyítsük, valamint maga a pénztárca minősége, presztízse is megköveteli magának hogy igényes tárolódobozban jusson el minden vásárlónkhoz.

Ajándékként egész biztos, hogy nagy örömet szerezhet vele, hiszen egyedi, igényesen gyártott és időtálló termék. Ha szeretne termékeinkről többet megtudni,  - melyek között a pénztárca mellett kapható kártyatartó, irattartó, táska de még kulcstartó is, akkor figyelmébe ajánljuk webáruházunk blogját, ahol számos hasznos információ áll vevőink rendelkezésére. Találja meg Ön is a legmegfelelőbb, valódi bőr terméket.

Termékek: 7 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése