Lakk pénztárca

Női lakk croco pénztárca termékcsaládok

Igazán elegáns prémium női pénztárca fajtánk közé tartozik, a fényes krokodil mintázattal készített divatos női lakk pénztárca.

A női lakk pénztárca termékek főleg nagyobb méretben találhatóak meg, de gyártunk egy-két kisebb fajta modellt is.

A legtöbb ilyen divatos női pénztárca modellt felsorakoztató márka a Nicole. Ezen márkacsalád elegáns fényes bőr pénztárcái között válogathatunk, ha a voksunkat emellett az igazán exkluzív pénztárca mellett tettük le.


Ezek a prémium pénztárca termékeink az egyik legkeresettebbek a webáruházunkban.

Ezért is a legtöbb krokodil mintás termék ez a termékcsaládhoz köthető. Jellegzetessége ezeknek a pénztárcáknak, hogy különböző méretű croco díszítéssel készült. A legapróbbtól kezdve a közepesen át a nagy méretig, sőt ha merészebbek vagyunk, választhatunk olyan felületet, amelyen váltakozó méretű a krokodil mintázat. A modellek fő színe a piros, és ennek különböző árnyalatai, mint a bordó, a vörös vagy akár az élénkpiros. Kialakítását tekintve kapható keretes elrendezésű, fedeles vagy akár körbe cipzáras modell is.

Loren croco lakk pénztárca

Ezeknek a pénztárcáknak a külső megjelenésére inkább az apró méretezésű krokodil minta a jellemző.

Cavalieri croco lakk pénztárca

Harmadik termékcsaládunk a CAVALIERI, amely egyben a legrégebbi termékcsaládjaink közé tartozik. A pénztárcák felülete a közepes krokodil mintázattal, vagy a nagyméretű krokodil mintázattal lett díszítve.
A termékcsalád különlegessége, hogy nem csak a fő női pénztárca színekben kapható, hanem vásárlóink választhatnak a lila, pink, zöld, barna színek közül.

Kialakításukat tekintve ezen modelljeink között az igazán nagy mérettől a kisebb, kézbe illő darabokig számos praktikus pénztárca található. Az extravagánsabb külsőnek köszönhetően tökéletes kiegészítő lehet a megfelelő ruházattal. Elegánsabb modelljeink pedig akár egy üzleti találkozón is remek választás a hölgyek számára. Minden termékünk, így ezen fényes, lakk bőr tárcáink is kiváló, minőségi bőrökből kerülnek legyártásra, gondos és hozzáértő kezek által. Így tartósságukban sem fog csalódni a komfortos használat és a lenyűgöző külső mellett.

Legjobb ajándék szeretteinknek egy csodaszép divatos lakk pénztárca modell.

Mivel a női lakk croco pénztárca kollekciók, a termékcsaládra jellemző, és a pénztárcához illő egyedi díszdobozba csomagolva szállítjuk vásárlóink számára.
Így máris csodaszép ajándékkal lepheti meg szeretteit. Ezen díszdobozok a pénztárcák kiváló minőségéhez mérten, igényes és roppant elegáns formában óvják a bennük kincsként rejlő, női fényes felületű pénztárcát.

 

 

Termékek: 9 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése