Swarovski köves női pénztárca

Elegáns és divatos swarovski köves női pénztárca kollekció

Az egyik leginkább exkluzívnak mondható elegáns bőr pénztárca kategóriánk közé tartozik a Sylvia Belmonte Swarovski köves női pénztárca, melyek díszdobozban érkeznek megrendelőikhez.

A termékek külső felülete egytől egyig fényes, minőségi, valódi marhabőrből készültek, belsejük pedig finom tapintású marha nappa bőrből. A modellek fekete és piros színekben kaphatóak, valamint különböző méretezéssel. Ami minden pénztárca felületén megtalálható, és fő díszítő eleme lett a pénztárcának, azok a beépített Swarovski kövek. Ezek az igazán elegáns, csillogó kövek teszik a pénztárcát egyedivé és exkluzív termékké.

Kiknek ajánljuk a Swarovski köves női pénztárca kollekciónak?

A Swarovski köves női pénztárca kollekciónkat elsősorban olyan hölgyeknek ajánljuk, akiknek fontos a mindennapi elegáns megjelenés, és ezt a pénztárcáiktól is elvárják. Az garantálható, hogy aki egy ilyen elegáns pénztárcával jelenik meg bárhol, arról a személyről rögtön lerí az elegancia és az egyediség is. Divatos piros színben is választhatók ezen exkluzív női pénztárca modelljeink, így még inkább lenyűgöző összhatás érhető el a stílusban is hozzá illő ruházattal. 

A pénztárca mellé választhatunk kiegészítőként kártyatartót is!

A pénztárcák mellé vásárolható ugyanilyen külső kialakítású kártyatartó is. Ezt olyanoknak ajánljuk, akik sok kártyával rendelkeznek és szívesebben tárolnák azokat egy helyen. Valamint azoknak, akiknek fontos, hogy kiegészítőik passzoljanak az adott pénztárcájukhoz.
Minőségük éppúgy kiváló mint a pénztárca modelleké, hiszen ugyanolyan válogatott, valódi bőrből gyártjuk, kimagasló technológiával. Szerezzen be Ön is egy stílusban pénztárcájához passzoló kártyatartó modellt, garantáltan nem fog csalódni benne!

Termékeink minőségére garanciát is vállalunk:

A pénztárcák gyártójaként webáruházunk garanciát biztosít a termékekre, ezáltal amennyiben Ön problémát találna a terméken,
akkor mindenképpen javasoljuk, hogy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Tökéletes ajándék szeretteink számára!

A pénztárcát természetesen egy egyedi tervezésű, fekete piros színű Sylvia Belmonte díszdobozba csomagolva szállítjuk. Így a pénztárcamodell tökéletes ajándék lehet barátaink, családtagunk, szeretteink számára akiknek fontos a jó megjelenés.
Amennyiben kedveli ezen márkacsaládunkat, érdemes lehet további Sylvia Belmonte bőr pénztárca modellünket is megtekinteni, hiszen számos további termékünk rendelhető díszdobozban.

 

Termékek: 1 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése