Irattartó pénztárca

Irattartó pénztárca készül hölgyeknek és uraknak egyaránt. Webáruházunk széles választékából megtalálhatod a kedvedre valót.

Kinek ajánljuk az irattartó pénztárca használatát?

Ezzel a típussal azokra a vásárlóinkra gondoltunk, aki nagy hangsúlyt fektetnek személyes irataik rendezett tárolására és szeretik ezeket a dokumentumokat mindig maguknál tartani.

Az ilyen típusú irattartó pénztárcákban a megszokott elemeken kívül, úgymint papírpénztartó rekeszek, aprópénztartó zseb (Vester bőr férfi irattartó pénztárca VCS475 sötétbarna) vagy akár azok helyett (Rovicky bőr irattartó CPR041 piros), külön rész található az iratok elhelyezésére. Ezek főleg fóliával vagy átlátszó hálóval fedett rekeszek, amelyek révén az iratok könnyen kezelhetőek és azok kivétele nélkül is jól láthatóak. Ezeken a rekeszeken kívül bőven találhatóak úgy nevezett kártyatartók is, ahova tetszés szerint szintén elhelyezhetőek iratok, egyéb plasztik kártyák, pontgyűjtők, kedvezménykártyák a kifejezett bankkártyákon felül.

  • Az irattartó terméktípus jellemzően álló formátumú!

A könnyebb használhatóság érdekében, mivel jobban kézre áll a kártyákat felfelé kihúzva elővenni a pénztárcából. Egyszerű, kis könyvhöz hasonló felépítése szintén a termék praktikumát hivatott szolgálni.

  • A klasszikus irattartó pénztárca!

Főleg férfi vásárlóink körében népszerű, de léteznek nőiesebb modellek is, mint például a La Scala irattartó díszdobozban R01 piros színben, mely amellett, hogy jól kihasználható, még dekoratív is és bármely női kézitáskában elfér.

  • Milyen típusú bőrből készült irtattrtókat talál kínálatunkban?

Webáruházunkban különböző bőrtípusokból készült irattartó pénztárcákat kínálunk, úgymint fényes, növényi cserzésű marhabőrből, zsírosabb, matt hatású marhabőrből, puha tapintású marha nappa bőrből vagy a legújabb trendnek megfelelő sportosabb, natúr stílusú, úgy nevezett vadászbőrből.  Az elnevezés nem véletlen, hiszen kapható nálunk kifejezetten vadászok, sőt horgászok számára tervezett irattartó pénztárca is, melynek rekeszei úgy lettek kialakítva, hogy azokba a nagyobb méretű, vadászok és horgászok által használt iratok, igazolványok is beleférjenek. Ezek a termékek, melyeket ízléses, natúr jellegű díszdobozban szállítunk, az egyre népszerűbb, stílusos GreenDeed márkanevet kapták.

  • Színes a paletta a termékek felületét díszítő designok tekintetében!

Igyekszünk a különböző pénztárca családokhoz illeszkedő, azokkal megegyező motívummal tervezett irattartó pénztárcákból is tartani, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésének, igényének megfelelő árut. Ugyanígy a márkákat illetően is nagy a kínálatunk, a saját márkás Vester, GreenDeed, La Scala modellektől kezdve a világhírű Pierre Cardin pénztárcákig bőséges a választékunk.

  • Ajándéknak is kiváló lehet az irattartó pénztárca!

Irattartó pénztárcát bátran ajánlunk ajándékötlet gyanánt is, hiszen többen használnak a hagyományos pénztárcájuk mellett külön erre a célra kialakított irattartó pénztárcát is. Itt a webáruházunkban felsorakoztatott áruk egytől egyig színvonalas, minőségi termékek, valamennyi igényesen díszdobozba csomagolva kerül a vásárlókhoz, így biztos nem fog csalódást okozni a jövőbeni tulajdonosának.

 

 

Termékek: 8 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése