Motoros pénztárca

Motoros pénztárca a sportos stílus kedvelőinek

Vagány mintával kapható a legújabb, valódi bőr, férfi motoros pénztárca a GreenDeed egyedi vintage natúr barna kollekciójából.

Motorosok, motorsport kedvelők számára terveztük ezt a legújabb valódi bőr pénztárca modellünket, melyre az egyedi külső mellett jellemző a kényelmes megoldásokkal elhalmozott belső kialakítás és a tartós, minőségi anyaghasználat. Amennyiben egy strapabíró és emelett különleges pénztárca tulajdonosa szeretne lenni, akkor ezen kollekció minden egyes darabját ajánljuk. Ezen vintage hatású, barna színű GreenDeed márkás pénztárca termékeink bármely mintával készülnek is, mindegyikre igaz a kiváló minőség. Ezért ha más téma is érdekli, a motoros mintázat mellett, figyelmébe ajánljuk, hasonló, egyedi mintával díszített férfi pénztárca kínálatunkat, melyben szerepel még többek között autós, kamionos vagy traktoros témakör is. A teljes termékpaletta megtekintéséhez, kérjük kattintson ide. 

A GreenDeed teljes motívumos pénztárca kollekciója díszdobozban kerül webáruházunk kínálatába. Ezen díszdobozok a pénztárca vintage stílusához passzoló natúr külsővel, masszív és igényes gyártással gondoskodnak a tárca presztízséhez méltó tárolásról. Praktikus amennyiben ajándékozni szeretné a választott terméket, valamint a külső behatásoktól is óvja a pénztárcát, melyek a szállítás során érhetik. Ettől függetlenül, mi a gyártás megkezdésétől, egész a csomagküldésig többször is ellenőrizzük a modellek minőségét. Igyekszünk kiszűrni a legapróbb hibákat is. Ezen tipusú modellek esetében a natúr stílushoz hozzátartoznak apróbb felületi egyenetlenségek, de ez a pénztárca használatával idővel eltűnik és elnyeri végső sötétebb barna színárnyalatát.

A pénztárca gyártójaként a nálunk vásárolt termékekre teljeskörű gyári garanciát biztosítunk, így a termékek anyagára, illetve a kivitelezés minőségére is egyaránt. Esetleges elállás esetén a termékek árának teljes értékű visszatérítését is magunkra vállaljuk. Amennyiben valamilyen észrevétele, panasza van a termékre vonatkozóan, forduljon hozzánk bizalommal, a megadott elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére. 

Keressen minket, amennyiben termékeinkkel kapcsolatos kérdése adódna, vagy ha a megrendeléssel, kiszállítással kapcsolatban szeretne változtatni. Ügyfélszolgálatunk elérhetőségeit a lenti linkre kattintva tekintheti meg. Keressen minket bizalommal munkanapokon 8:00-tól 16:00-ig. Igyekszünk a lehető leggyorsabban segíteni.

Elérhetőségeink.

Termékek: 28 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése