Lovas pénztárca

Lovas pénztárca díszdobozban - kiváló ajándék!

Lovas nemzetként, hazánkban igen népszerűek az ezzel a mintával gyártott prémium minőségű férfi bőr lovas pénztárca modellek, melyek barna színben készülnek és díszdobozban érkeznek.

A magyarsággal szorosan összeköthető, kedvelt állatunk a ló, melyet méltán tisztelnek és szeretnek sokan. Ezen lókedvelő, állatbarát vásárlóink számára szerettünk volna kedveskedni ezen valódi bőr pénztárca termékeinkkel, melyek igazán tartós használatot szavatolnak. Ez a tartósság többek között a szigorúan ellenőrzött és gondosan válogatott valódi bőrnek köszönhető, amely mellé ezen nemes alapanyagnak a hozzáértő megmunkálása párosul, melyről rutinos szakember gárdánk gondoskodik. Természetes kikészítésű valódi bőr, melynek ezen natúr jellege szembetűnő ezen barna színű lovas mintával díszített bőr pénztárca esetében. Felülete idővel és a használattal elnyeri végleges sötétebb barna színezetét.

Prémium minőségű lovas férfi pénztárca kollekciónk jelenleg 3 csoportra osztható:

Minden választott modell, egy stílusos, a pénztárca természetes megjelenéséhez tervezett, kellemes és igényes díszdobozban érkezik, így igazán könnyen és gyorsan ajándékozhatja meg szeretteit ezen díszdobozos termékeinkkel. Abban az esetben is igazán hasznos a tárca doboza, amennyiben több modellt is használ a különböző alkalmakkor, esetleg hangulatához, ruházatához választva egy-egy pénztárcát. Így remek tárolóalkalmatosság is lehet, mely óvja is ezen kiemelkedő minőségű, prémium pénztárcákat.

Használata igazán kényelmes, az egyszerűbb, keskenyebb kialakítástól egészen a sokoldalú, sokrekeszes belsővel rendlkező modellekig terjed a skála, melyek között található külső átkapcsolóval és átkapcsoló nélküli darabokat is. Bármelyiket is választja, a kényelem és a biztonság garantált.

Amennyiben mégsem lenne elégedett a termékkel, lehetősége van annak cseréjére is akár, amennyiben felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol készséggel állunk minden vásárlónk rendelkezésére. Ezen kívül pedig minden vásárlónk számára hasznos lehet a webáruházunk blogja, melyen számos hasznos információt talál. Minden vásárlás előtt álló érdeklődő számára kifejezetten ajánljuk, hiszen nagy segítséget nyújthatnak az itt található információk a megfelelő bőr pénztárca megtalálásában.

Termékek: 18 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése