Bőr aprópnénztartó

Kis helyet foglaló, praktikus, minőségi bőr aprópénztartó termékek

Igazán kis méretű, mégis nagyon hasznos és praktikus eszköze lehet, egy kiváló minőségű, puha tapintású bőr aprópénztartó.

Remek kis eszközzel gyarapíthatja mindennapos használati eszközeinek számát, mely tartós valódi bőrből készült aprópénztartó, így igazán strapabíró termék, tartós használatra gyártva. Ezen modelljeink, még a slim pénztárcáknál is kisebb helyet foglalnak, és leginkább az aprópénz megfelelő tárolására lettek tervezve és kialakítva.  Kis méretű kialakításának köszönhetően az általunk gyártott aprópénztartó használata igazán kényelmes, így akár a zsebében is könnyen elférhet egy-egy modellünk. Termékeink egyedi kialakítású, általunk tervezett modellek, melyeket csak nálunk talál meg. Válassza Ön is a valódi, válogatott bőrökből készített, minőségi pénztárca termékeket illetve további bőrdíszműves kiegészítőket, így igazán kiváló és tartós eszköz tulajdonosa lehet.

Létezik olyan kialakítású, puha bőr aprópénztartó amelyet kifejezetten autós használatra terveztünk, hogy az autóban tárolt aprópénz tárolása is igényesen megoldható legyen. Ilyen modellünk az MB01  cikkszámú praktikus aprópénztartó, mely elérhető férfiak és hölgyek számára is, hiszen többféle színben gyártjuk. Ezen termékünk biztonságosabb patentos kapcsolóval is rendelkezik. Amennyiben mégis olyan terméket keresne, melyben papírpénz is tárolható, de mégis kényelmes, kis mérettel rendelkezik, akkor ajánljuk SLIM pénztárca kollekciónkat, mely tökéletesen megfelel ezen elvárásoknak.

Egy ilyen aprópénztartóval szeretteit is megörvendeztetheti, hiszen igazán hasznos eszköz, igényes kialakítással. Vásárlóink gyakorta választják egy stílusban, színben összeillő pénztárcához, melyek között számos díszdobozos terméket talál. így ajándékozás előtt már becsomagolni sem szükséges, hiszen erről már gondoskodtunk. 

Garantáljuk vásárlóink számára a termékek kiváló minőségét, tartósságát!

Mivel a webáruházunkban forgalmazott termékeket teljes mértékben vállalkozásunk tervezi és gyártja, ezért teljes körű garanciát tudunk vállalni, mind a termékek anyagára, mind a kivitelezés minőségére. Esetleges elállás esetén a termékek árának teljes értékű visszatérítését is magunkra vállaljuk. Amennyiben valamilyen észrevétele, panasza van a termékre vonatkozóan, forduljon hozzánk bizalommal, a megadott elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére.

Kínálatunk egyaránt tartalmaz a fiatalabb vagy idősebb korosztály számára, sportos, elegáns és igazán exkluzív modelleket egyaránt.

 

Termékek: 1 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése