Kutyás pénztárca

Pénztárca kiváló minőségben, egyedi külsővel, kutyabarátok számára!

Férfi vásárlóink körében igazán népszerű termékeink az egyedi mintával díszített praktikus és minőségi GreenDeed barna bőr pénztárca modellek, melyeken ezúttal az ember leghűségesebb társa a kutya szerepel.

Népszerű és gyakorta ajándékként is választott, a fedelébe részletgazdag benyomással díszített valódi bőr pénztárca modellekről van szó, melyek sokáig őrzik eredeti kiváló minőségüket. Ajándékként igazán kedves és személyre szoló választás lehet egy ilyen hasznos eszköz, mely kiváló szolgálatot tehet a hétköznapokban. Remek minősége és gyártási technológiája révén pedig, akár extrém körülmények között is megállja a helyét, így nyugodt szívvel ajánljuk vadászok, túrázok, sportolók számára. Jelen modelljeink a hazánkban legnépszerűbb kutyafajták képét ábrázolják, így választékunkban megtalálható a németjuhász, a vizsla, a tacskó de még a gyönyörű, farkas-t mintázó modelleket is ide sorolhatjuk. Kutya mintával díszített, minőségi férfi pénztárca kollekciónkat pedig időről-időre bővítjük is.

Lepje meg szeretteit a kedvencét ábrázoló kutya mintával díszített, díszdobozos pénztárca termékünkkel!

Minden itt található termékünk, a GreenDeed márkajeggyel ellátott, natúr világosabb barna színű, praktikus díszdobozban érkezik meg megrendelőjéhez. A díszdobozon belül, további csomagolásban találja magát a pénztárcát, mely így egészen lenyűgöző a termék remek minőségéhez passzoló díszdobozban, akár azonnal ajándékozható is. A szerető gazdik, állatbarátok számára igazán kedves ajándék lehet, amelynek ajándékozásával biztosan nagy örömet szerezhet. Díszdobozos termékeink egyedi hangulattal teszik még csodálatosabbá az ajándékozást.

Praktikus és biztonságos strapabíró pénztárca.

Azon termékeink, melyek nevében az RFID jelző is olvasható extra biztonságos modelljeink, melyek a legújabb adatlopási módszerek ellen is hatékonyan védenek a beépített RFID-blokkoló fóliának köszönhetően. Így használója megnyugodhat, hiszen teljes biztonságban érezheti magát ezzel a rohamosan terjedő adatlopási technológiával szemben. Válassza Ön is a biztonságot, használja az RFID védelemmel ellátott pénztárcákat. Tekintse meg Ön is webáruházunk teljes RFID pénztárca palettáját, erre a linkre kattintva.

Ettől függetlenül, minden általunk tervezett és gyártott pénztárca gondosan lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb biztonságot és kényelmet nyújtsa a használata. Ebben rutinos szakembereink volt hatalmas szerepe, akik a korábbi tapasztalatok és elvárások alapján, folyamatosan fejlesztették a különböző modellek funkcióit. Nekik, valamint a kiváló válogatott, igazi bőr alapanyagnak köszönhetően mára a lehető legjobb minőséget tudjuk nyújtani, amit egy bőr pénztárcától elvárhatunk manapság.

Termékek: 35 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése