Miért ajándékozzunk pénztárcát karácsonyra?

Ahogy egyre közelednek az ünnepek, sok embernek nagy fejtörést okoz, mit vehetne ajándékba családtagjainak, barátainak, esetleg kollegáinak. A megfelelő ajándékválasztásnak több szempontja is van, amit mindenki szem előtt szokott tartani. Ha az előző években már felhasználtuk az összes „tipikus” ajándékozási ötletet, mint például a parfüm, óra, sapka, sál akkor itt az ideje, hogy idén az egyik legpraktikusabb tárggyal lepjük meg szeretteinket és válasszunk pénztárcát karácsonyra!

Válasszunk pénztárcát karácsonyra!

Válasszunk pénztárcát karácsonyra!

 

Mindenkinek találó

Mivel a legtöbb ember hord magánál készpénzt, ezért mindenkinek tökéletes ajándék lehet. Sok meglepetés vásárlása közben előfordul, hogy esetleg nem a megfelelő méretű ajándékot választjuk. Ez legtöbbször ruházati termékeknél fordul elő. Ilyenkor az ünnepek után kellemetlen lehet cserélgetni az ajándékokat. Ez nem történhet meg a pénztárca esetében, hiszen mindenki kényelmesen használhatja termékeinket. Ha esetleg valamiért mégis sor kerülne a cserére, nálunk is van erre lehetősége a vásárlóinknak.

Azok számára pedig, akik nem szeretik pénztárcában tárolni készpénzüket, vagy esetleg a bankkártyás fizetést részesítik előnyben, tökéletes választást jelenthetnek exkluzív kártyatartóink, amelyek ugyanúgy valódi marhabőrből készültek. Ezekből ugyanúgy terveztünk hölgyek és férfiak számára megfelelő darabokat. Pénztárca mellé is kiváló kiegészítő ajándékötlet lehet.

 

Nagy választék

Akár hölgy, akár férfi számára szeretnénk vásárolni, mindenki számára megtalálhatjuk a megfelelő pénztárcát. Webáruházunkban többféle kategória szerint nézelődhetnek a vásárlók.

  • Női és férfi modelljeink között is megtalálható a sportos pénztárca és az elegáns stílus pénztárca.
  • Férfi modelljeink között megtalálhatók a dollártárcák, amelyeket olyan férfiaknak ajánlunk, akik csak a papír bankjegyeiket szeretik egy helyen tárolni.
  • Női termékeink között választhatunk a méretek között is, ezért megtalálhatóak a brifkó méretű termékektől kezdve a kisméretű pénztárcák is.
  • Nagy színválasztékkal is rendelkezünk, így tényleg mindenkinek személyre szabottan tud választani pénztárcát karácsonyra.

 

Egyedi

Ha  pénztárcát adunk ajándékba, itt is figyelhetünk arra, hogy az ajándék személyes legyen. Legújabb vadász és horgász pénztárcáink nagy örömet okozhatnak azon ismerőseink számára, akik hódolnak ezen hobbik  egyikének. Többféle felületi mintával megtalálhatóak, mint például vaddisznó, szarvas, harcsa, csuka, süllő, stb. Továbbá kínálunk még motoros és autós nyomattal ellátott modelleket is. De hogy a hölgyek se maradjanak ki, számukra is sokféle mintázattal díszített termékeket gyártunk. Választhatnak a lakkozott krokodil mintázatú elegáns modellek vagy akár a letisztult, egyszerű, de mégis minőségi pénztárcák közül.

 

Pénztárcát karácsonyra, mert időt álló és hasznos ajándék

Pénztárcáink magas minőségű, valódi bőrből készültek, ezért időt álló termékek. Használója akár éveken keresztül is hasznát veheti a pénztárca modellnek. Természetesen ajánlatos vigyázni is a pénztárcára, ezzel is meghosszabbíthatjuk használati idejét.

 

Gyors és egyszerű rendelés

Karácsony közeledtével a legtöbb üzletben állnak a sorok, rengeteg ember próbál időben bevásárolni mindenkinek az ünnepekre. Sokszor órákat eltölthetünk akár csak egy üzletben is, és az se garancia, hogy megtaláljuk azt, amit szerettünk volna. Az internetes vásárlás nagy előnye, hogy itt nem kell sorban állni, és otthonról egyszerűen elintézhetjük, így csupán pár kattintással megtaláhatjuk a megfelelő pénztárcát karácsonyra. A választék pedig talán még nagyobb is, mint a boltokban. A szállítás miatt sem kell aggódnia, a termék akár már másnap megérkezhet a megadott címre. Így időt spórolva, stresszmentesen tudja megvásárolni a tökéletes terméket.

Pénztárcát karácsonyra mert elegáns díszobozban szállítjuk!

Díszdobozban szállítjuk

Legtöbb pénztárcánkat díszdobozba csomagolva szállítjuk vásárlóinknak. Így a termékeknek külön ajándékcsomagolás sem szükséges, hiszen ezek az ajándékdobozok egyedi tervezésűek és stílusban illenek a választott pénztárcához.

 


Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése