Keretes pénztárca - melyiket válasszam?

Ezek a keretes pénztárca modellek azoknak a hölgyeknek hasznos mindennapi társa, akik a mindennapjaik során sok készpénzt használnak.  A pénztárcák belsejében vagy a külső oldalában helyezkedhet el a keretes aprópénztartó. Ezek általában középső válaszfallal rendelkeznek, ezért két részesek, így praktikusabban tudjuk tárolni az aprópénzeinket. Webáruházunkban sok márka gyárt női keretes pénztárcát.

Női keretes pénztárca hasznos társ a mindennapok során

Női keretes pénztárca hasznos társ a mindennapok során

Keretes pénztárca, melyiket válasszam?

Nicole

 • Nicole márkájú diszkrét selyemfényű marhabőrből készült női keretes pénztárca.
  Ezek a termékek fekete, piros, és kék színben találhatóak webshopunkban. Az egyik termékcsalád bőre sima felületű, benyomás nélküli. A fedél közepének aljában keret benyomással ellátott N betű látható, amely a Nicole márka jellegzetes logó grafikája.
  Ezek a modellek elegáns beige színű pénztárca dobozokba vannak csomagolva, melyeknek fedelén a Nicole márka található.

Nicole női bőr keretes pénztárca 46002 bordó

Nicole női bőr pénztárca 46002 bordó

 • Nicole márkájú elegáns virágbenyomatú díszítéssel rendelkező marhabőrből készült női keretes pénztárcák. A modellek fekete, piros, és sötétbarna színekben érhetőek el.
  A keretes aprópénztartó két részes, a pénztárca belsejében helyezkedik el. Itt található még három darab papírpénztartó is, amelyekben kisimítva, szeparálva tudjuk tárolni papírpénzeinket.

Nicole mintás bőr női keretes pénztárca N72044 fekete

Nicole mintás bőr női pénztárca N72044 fekete

 • Nicole márkájú divatos croco mintázatú piros színű, fényes, lakkozott bőrből készült női keretes pénztárca. Ez a termék az egyik legelegánsabb női pénztárca modellünk, mely fedelének jobb alsó sarkában helyezkedik el egy fém logó, ebben található a Nicole márkanév. A pénztárcák belsejében helyezkedik el a nagyméretű, kétrészes aprópénztartó.
  Ez mellett található három darab papírpénztartó. Az egyik elválasztó rekesz tetején zárható cipzár helyezkedik el. Ebben a zárható zsebben tárolhatjuk fontos iratainkat, értékeinket.
  A modellek kiváló minőségű pénztárca dobozban kerülnek forgalomba.

Nicole croco bőr női pénztárca C60001-145

Nicole croco bőr női pénztárca C60001-145

Italy Fashion

 • Italy Fashion márkájú, minőségi bőrből készült női keretes pénztárca. A termék bőrének felülete visszaadja a marhabőr jellegzetes textúráját, amely kiemeli a bőr kvalitását. A kétrészes, keretes aprópénztartó a pénztárca belsejében helyezkedik el. A termék oldalából tudjuk lenyitni a fedéllel zárható kártya és irattartókat. Ezekben tizennégy darab kártyatartó hely és három darab irattartó hely, valamint két darab papírpénztartó lett kialakítva. Ezek a termékek kellemes piros színben állnak vásárlóink rendelkezésére. A pénztárcák elegáns fekete pénztárca díszdobozba vannak csomagolva.

Italy Fashion keretes női bőr pénztárca piros 72401-SL

Italy Fashion keretes női bőr pénztárca piros 72401-SL

Rovicky

 • Rovicky márkájú minőségi, tartós marhabőrből készült, fényes felületű női keretes pénztárca. A keretes aprópénztartó a pénztárca belsejében található. Mellette helyezkednek el a papírpénztartók, valamint a kártyatartók és az irattartók. A modell fedelén függőleges és vízszintes irányban két darab csíkbenyomás található. A fedél aljának jobb oldali sarkában helyezkedik el a fém logó, ennek felületében található az elegáns Rovicky márkajel. A termékek elegáns matt fekete színű pénztárca dobozba vannak csomagolva, a doboztető felületén helyezkedik el az ezüstszínű Rovicky márkajel.

Rovicky bőr női pénztárca CPR015 piros

Rovicky bőr női pénztárca CPR015 piros

Pierre Cardin

 • Magas minőségű, fekete színű bivalybőrből gyártott nagyméretű Pierre Cardin női keretes pénztárca. A termék belsejében helyezkedik el a két részes, keretes aprópénztartó. Mellette található a három darab papírpénztartó hely. A pénztárca fedelét lenyitva baloldalon és középen helyezkednek el a kártyatartók, és irattartók. A pénztárca belsejében a pénztárca színével megegyező elegáns bélésselyem került felhasználásra, amelybe a Pierre Cardin márkajelzés van beleszőve. A pénztárca fedelének középső, alsó részén helyezkedik el a fém Pierre Cardin pénztárca logó. A terméket egyedi fekete színű pénztárca dobozba csomagoljuk, ennek fedelén helyezkedik el az ezüstszínű Pierre Cardin márkajel.

Pierre Cardin bőr női pénztárca 322YS-FEKETE

Pierre Cardin bőr női pénztárca 322YS-FEKETE


Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése