Irattartó pénztárca díszdobozban - Pénztárcanet webáruház

Az irattartó pénztárca irataink, kártyáink tárolására szolgál. Ezen a modellek mindeggyike egy vagy két papírpénztartó hely rendelkeznek.

A modellek egy részénél a pénztárca belsejében a jobb alsó részen aprópénztartót is szoktunk kialakítani. A mérete és formája speciális, magassága nagyobb a termék szélességénél. Az irattartó méretét leginkább a modellek belsejében elhelyezendő iratok mérete szokta meghatározni.

GreenDeed modellcsalád

Ennél a magas presztízsű, sportos jellegű modellcsaládnál több típusú, elrendezésű irattartót forgalmazunk.

 

GreenDeed vadász pénztárca szarvas mintával

GreenDeed vadász férfi irattartó pénztárca ASZ01

Az irattartó pénztárca natúr kikészítésű, hordófestett, kiváló minőségű marhabőrből készül. A bőr típusához választottuk a pénztárca jellegével harmonizáló barna színt. Ennek a modellnek a fedelén szarvas vagy vaddisznó grafikai benyomás található. A belső elrendezése olyan, hogy vadászat előtt a termék tulajdonosa el tud helyezni minden fontos iratot. Nagyon fontos, hogy egy helyen legyen a vadászjegy, fegyvertartási engedély, puska műszaki és egyéb esetleges szükséges irat. Ezek az okmányok feltétlenül szükségesek a vadászathoz. Érdemes ide betenni az autónk forgalmiját, vezetői engedélyt, személyes iratokat egy hétvégi vadászat előtt. A termékek GreenDeed díszdobozba vannak csomagolva.

GreenDeed horgász pénztárca harcsa mintával

GreenDeed horgász férfi irattartó pénztárca AH01

Ez az irattartó pénztárca rusztikus jellegű, hordófestett, marha felsőbőrből készül. A bőr vintage kikészítésű, barna színű. A modell fedelén harcsát ábrázoló benyomás található. A belső elrendezése olyan, hogy belefér a horgászathoz szükséges horgászjegy, horgászigazolvány. Ezen kívül belefér még más irat a horgászat számára, valamint az összes személyes iratunk. A termékek  GreenDeed díszdobozba vannak csomagolva.

GreenDeed vadászbőr férfi pénztárca

GreenDeed vadászbőr férfi irattartó pénztárca OP01

Ez a modell rusztikus kikészítésű, hordófestett, az átlagosnál magasabb olajtartalmú marhabőrből készül. Az anyag típusához illeszkedik a bőr barna színe. A termék sárgás-bézs színű cérnával van megvarrva. A fedél jobb alsó sarkában van belenyomva a GreenDeed logó. A termék kisebb méretű, mint az előző két irattartó modell, viszont ugyanolyan praktikus belső elrendezésű. A termékek  GreenDeed díszdobozba vannak csomagolva.

Vester irattartó pénztárca

Vester bőr férfi irattartó pénztárca VCS475

Vester bőr férfi irattartó pénztárca VCS475

Ebben az elegáns termékcsaládban több fajta irattartót találhatunk. Minőségi, növényi cserzésű marhabőrből vannak a modellek legyártva. Az irattartó pénztárcák két fajta külső felületi design-nel készülnek. Az egyik felületi design esetében az irattartó függőleges oldalával párhuzamosan helyezkedik el két darab csíkbenyomás. Ezek közé van Vester szó van belenyomva, alatta pedig a Luxury logó került benyomásra. A másik felületi design esetében vízszintesen van a pénztárca fedelének közepébe benyomva egy csík. Ez dísztűzéssel van körbe varrva, és a pénztárca fedelével párhuzamosan került benyomásra a Vester Luxury termékjel. Az irattartók a Vester pénztárcákhoz használt csomagoló anyagok és doboz felhasználásával lettek becsomagolva.

Rovicky irattartó pénztárca

Rovickky bőr irattartó pénztárca fém logóbal

Rovickky bőr irattartó pénztárca PC101-IT

Ebből a modellcsaládból piros színű irattartókat tartunk raktáron. Az irattartók fedelének jobb alsó sarkában Rovicky feliratú fém logó helyezkedik el. A termékek elegáns díszdobozba vannak csomagolva.

Piazza Duomo irattartó pénztárca

Pierre Cardin irattartó pénztárca díszdobozban

Piazza Duomo irattartó pénztárca díszdobozban L583

Puha marha nappa bőrből készült irattartó, belül a jobb oldal alsó részén fedeles aprópénztartó lett kialakítva. A pénztárca fedelének jobb alsó sarkában fém Pierre Cardin logó található. Az irattartó a márkára jellemző díszdobozba van csomagolva.

LA SCALA irattartó pénztárca

La Scala irattartó férfi pénztárca elegens mejelenéssel

La Scala irattartó díszdobozban barna R01

Nagyon jó minőségű marhabőrből készített elegáns megjelenésű irattartó. Az irattartó külső fedelének jobb alsó sarkában helyezkedik el a sárga antik színű fém logó, ebben helyezkedik  el a LA SCALA márkajel. Az irattartó belsejében 2 db papírpénztartó, valamint 2 db oldalra kihajtható kártya és irattartó helyezkedik el, amelyek belső átkapcsolóval rögzíthetőek. A termék belsejének közepében cipzárral zárható zseb található, a cipzár kocsi húzó sárga antik fém kellék, amelybe a LA SCALA márkajel van beleírva. A terméket elegáns kivitelű LA SCALA márkajellel ellátott fekete színű díszdobozba csomagoljuk.


Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése