Corvo Bianco pénztárca

Kiváló minőségű marhabőr lett kifejlesztve Corvo Bianco pénztárca márkájú, női pénztárca és férfi pénztárca modelleket egyaránt felvonultató pénztárca kollekció számára.

A kimondottan elegáns megjelenésű, felső kategóriás pénztárca márkáknál használatos növényi cserzésű marhabőr, párosítva a magas színvonalú gyártási minőséggel, garantálja a termékek elegáns megjelenését. A Corvo Bianco pénztárca modellekhez kifejlesztett bőrök a legújabb gyártási technológiák alkalmazásával lettek legyártva. A gyártás folyamán a legkorszerűbb, minden előírásnak megfelelő eljárások szerint készültek ezek e bőrök.

Elegáns Corvo Bianco pénztárca kollekciók széles választékban

Két fajta férfi pénztárca termékcsalád lett kifejlesztve

  • Egyik esetben a pénztárcák fedelén két függőleges csíkbenyomás közé van a pénztárca bőrébe belenyomva a Corvo Bianco pénztárca márkanév, alatta Luxury felirattal.

 

Corvo Bianco pénztárca barna színben

Corvo Bianco Luxury bőr férfi pénztárca CBS09/T fekete

  •  A másik modellcsaládnál egy körbefutó csíkbetét van beépítve a pénztárca fedelének alsó harmadába, ebbe került benyomásra a Corvo Bianco márkanév.

 

Corvo Bianco természetes fényű bőr pénztárca CCS1054 barna

Corvo Bianco természetes fényű bőr pénztárca CCS1054 barna

 A férfi pénztárca modellek belső kialakítása praktikus, mindegyik pénztárcában két papírpénztartó, számos kártya és irattartó, valamint aprópénztartó található. A férfi pénztárcák fekete és barna színekben elérhetőek.

Corvo Bianco pénztárca női modellek

A női pénztárcáknál szintén két új pénztárca család lett bevezetve.

  • Az egyiknél a pénztárcák inkább sportosabb jellegű, fényesebb típusú bőrből készültek. A pénztárcák bézs színű cérnával vannak megvarrva, a pénztárcák fedelén ezen kívül a fedél szélétől körülbelül két centiméterre szintén bézs színű cérnával kétsoros díszítő tűzés található.

 

Bőr női pénztárca Corvo Bianco CN068 piros

Bőr női pénztárca Corvo Bianco CN068 piros

  • A másik női pénztárca modellcsalád enyhén fényes felületű, puha tapintású marha nappa bőrből készült. Ezek a Corvo Bianco pénztárca modellek fekete, barna és piros színben lettek legyártva, a pénztárcák felületi dizájnja megegyezik a másik női pénztárcacsalád felületi dizájnjával. Ezeknél a pénztárcáknál az elegáns, klasszikus megjelenés van kihangsúlyozva, továbbá nagy hangsúlyt kapott a tervezésnél a termékek praktikuma, használhatósága.

 

Corvo Bianco női pénztárca díszdobozban CBS603 piros

Corvo Bianco női pénztárca díszdobozban CBS603 piros

 

A Corvo Bianco pénztárca márkát ajánljuk üzletasszonyoknak, üzletembereknek és mindazoknak, akiknél munkájuk, életvitelük miatt fontos az is hogy fizetésnél, ügyintézésnél pénztárcájuk használatakor az presztízst és igényességet közvetítsen. Ezeket a termékeket elegáns csomagolásban, kiváló dizájnerek által megtervezett díszdobozba csomagolva hozzuk forgalomba.


Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése