női bőrtáska

Női bőrtáska modellek a minőségi GreenDeed és Sylvia Belmonte márkacsaládoktól

Minőségi bőr pénztárca kínálatunk mellett számos divatos és igazán praktikus kialakítású női bőrtáska is található, mely népszerű a hölgyek körében.

Kiváló, igazán nagy méretű társ a mindennapok során egy bőrtáska. Vagy akár divatos kiegészítő is lehet, melyben minden elfér, akár egy hozzá illő női pénztárca is. Minden esetben ajánljuk, hiszen kiváló, valódi bőr alapanyagból készült, precíz gyártási technológiával, így igazán megbízható kiegészítője lehet. Tágas és remek kialakítású belsejének köszönhetően mindennek talál benne megfelelő tároló részt, így igazán kényelmes használattal segítheti Önt egy ilyen praktikus bőrtáska.

A fent leírtak szerinti praktikus és divatos modellünk egyben a Sylvia Belmonte márkás AB01-es cikkszámú női táska, mely választható barna és piros színben is. A színskálának köszönhetően, ruházatához is választhat megfelelő modellt.

Ajándékként is nagyszerű választás!

Értékes és időtálló ajándék lehet, egy ilyen kiváló, válogatott bőrből aprólékosan kidolgozott bőr táska, mely minden apró részletében a minőséget tükrözi. Ennek köszönhetően szerettei is egész biztosan nagy örömmel fogadják majd ezt a kiváló, bőrdíszműves termékünket. Akár stílusban hozzáillő pénztárcával is párosíthatja, így igen komoly ajándékcsomag állítható össze. Pénztárca modelljeink nagy része díszdobozos kivitelben kerül forgalomba. Erről az adott modell leírásában tájékoztatjuk vásárlóinkat.

Garanciális termék

A bőrtáska gyártójaként webáruházunk garanciát biztosít a termékekre, ezáltal amennyiben Ön problémát találna a terméken, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Minden esetben találunk megoldást a problémára, így Ön megnyugodhat, hiszen minden esetben számíthat ránk. Mivel termékeink valódi bőrből készülnek, így ebből adódóan is előfordulhatnak apró egyenetlenségek a felületükön, de ez teljesen természetes. A termék gyártásának folyamatában magasan képzett mérnökök és technológusok irányítják és ellenőrzik a gyártási folyamatot. Ezáltal is igyekszünk garantálni a lehető legmagasabb minőséget vásárlóink számára.

Válassza Ön is a valódi bőr által nyújtott kiváló minőséget, mellyel női és férfi bőr pénztárca, irattartó, kártyatartó és táska termékeink is rendelkeznek. Webshopunk saját YouTube csatornával is rendelkezik, ahol a legújabb modellekről találhat bemutató videókat az érdeklődő. Reméljük, hogy ezzel is tudjuk segíteni vásárlóinkat, a megfelelő termék kiválasztásában.

 

 

Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése